Muu elämä

Muu elämä

Eläimet, Galaxit, Hevoset, Juoksu, Kierrätys, Kävely, Linnut, Luonto, Luonnonhenget, Meditaatio, Melonta, Metsissä kulkeminen, Mäntymäki, Ompelu, Puut, Puutarha, Vehmersalmi: Kytösen ”Ruususaari”, ”Päämaja”, Vihti, Värit.

Matkat

Reissaaminen on ollut elämässäni aina Suomessa ja ulkomailla.Ensimmäisiä reissuja tein Ruotsiin 1973 kun käytiin tervehtimässä sukulaisia ja äidin sodan aikaista perhettä. Laiva oli pikkaraisen pieni verrattuna nykyisiin kerrostaloihin. Ensimmäisen Intterreil reissuni tein 1975 ja samalla vuosikymmenellä on liftattu Puolassa ja muualla Euroopassa. Ilmateitse on kuljettu jos missä ja ilmastonmuutosta edistetty ihan pätevästi. Nyt on hiljaisempaa ja se on ok. Tosin se mitä kaipaan on muut kulttuurit ja ihmiset toisenlaisten elämän asenteiden kanssa.

Azorrit 2x, Belgia ( Brysseli Brugge ) , Benin, Brasilia, Dominikaaninen tasavalta, Englanti (Lontoo, Manshester, Standsted), Malta 3x, Espanja ( Barcelona 3x, Bilbao, Granada, Kanarian saaret, Malaga ), Etelä-Afrikka, Hollanti, Intia ( Tamil Nadu; Auroville, Pondicherry ), Irlanti, Islanti 2x, Israeli, Italia ( Firenze 2x,Milano 2x, Montepulciano, Rooma 3x, Venetsia ), Itävalta, Kanada ( Vancouver, Vancouverin saari ) Kreikka ( Kreeta, Santorini, Thessaloniki ), Kroatia, Kypros 2x, Latvia, Madeira, Malesia, Malta 3x, Marokko, Norja, Portugali (Lissabon 3x, Setubal ), Puola ( Czestochowa, Krakova, Varsova, Zagreb ) Ruotsi ( lukuisia kertoja ), Ruanda, Saamenmaa Inari, Saksa ( Aachen, Berliini ), Skotlanti ( Edinburg ), Slovakia, Sveitsi, Tanska, Tunisia, Turkki, Slovakia, Tšekkoslovakia, Tšekki, Unkari ( Budabest, Keszhely, Szekszárd ) Viro ( Haapsalu, Saarenmaa, Tallinna, Tarto ).

Jooga

Olen opiskellut joogaohjaaja tutkinnot Ryt 200 ja Ryt 500 YogaSource koulussa, huippu ohjaajien Marjo Wuorisalon ja Michael Grammin lempeässä johdatuksessa vuosina 2012-14 ja 2016-18. Jooga kuuluu jokaiseen päivääni lyhyempien ja pitempien asana-hengitysharjoitusten kera.

Opetan ja pidän kursseja kysynnän mukaan.